De Verstokte Verzamelaar 267

IMG_20220813_174140

Normaal gesproken worden mijn verzamelingen steeds groter, maar de collectie desinfecterende handgels die ik in 2020 echt , is geleidelijk aan steeds kleiner geworden. Zeker in het begin ging het hard, want ik had me behoorlijk bang laten maken en even leek het er op dat ik smetvrees ging ontwikkelen. En laten we wel wezen: op een gemiddelde dag raak je nogal wat vieze dingen aan.

Als één van de twee verpakkingen leeg is, ga ik wel een back-up halen. Of er weer liters doorheen zullen gaan, betwijfel ik wel. Van dat rotvirus kan je nog steeds behoorlijk ziek worden, maar die grote angst dat je er meteen dood aan zal gaan, heb ik los kunnen laten. Nu maar hopen dat corona me nog lang bespaard zal blijven.  Mijn handen was ik regelmatig, maar ik moet ook die desinfecterende spray eens gaan gebruiken die bij de ingang van de supermarkt staat.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 267

 1. Pearl

  Met mijn handeczeem is het gebruik maken van dergelijke gels en lotions een kwelling, het brandt erin! Ik was dus veel mijn handen. Is ook niet goed voor m’n eczeem, maar dat is het enige wat ik kan hebben.

  Reageren
   1. Pearl

    Het is vooral op mijn handpalmen en aan de zijkanten van mijn vingers. Op sommige foto’s zie je soms wel wat huiduitslag, maar inmiddels weet ik wel hoe ik het beste kan “handposeren”….

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>