De Verstokte Verzamelaar 272

IMG_20220917_110028

Nu er een boekenkastje naast mij zetel staat, vind ik mijn. leeshoekje een stuk gezelliger. Het bovenste plankje bevat kinderboeken die ik de afgelopen maanden gekocht heb, op het onderste plankje staan tuinboeken. Niet alleen over bomen, planten en struiken, maar ik heb ook boeken over vogels en vlinders.

Waarschijnlijk liggen er in huis nog wel meer boeken die in deze mini boekenkast thuishoren, dus ik ga maar eens op zoek. In ieder geval is het niet de bedoeling dat ik nog meer naslagwerken ga aanschaffen. Het is leuk om door de boeken te bladeren als ik naar de tuin kijk- het geeft veel inspiratie.

IMG_20220917_105923

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 272

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *