De Verstokte Verzamelaar 281

IMG_20221119_141424

Alle kinderboeken staan nu in de slaapkamer. Bij het daarheen slepen van alle boeken vond Mika het dikke boek linksboven. Hij legde het apart, want hij had er goede herinneringen aan en wil het misschien wel herlezen. Dat ik dat nog mee mag maken! Het vat te bezien of het er daadwerkelijk van komt, maar ik vond het wel leuk om te horen.

Je ziet aan de kleine verzameling voetbalboeken dat ik toch mijn best gedaan heb om mijn kind aan het lezen te krijgen. Helaas zit hij in zijn vrije tijd met een controller in zijn handen en vindt hij lezen niet zo leuk meer. Toch weet je het maar nooit. Per slot van rekening heb ik ook een aantal jaren niet gelezen toen ik andere interesses kreeg.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 281

    1. Pippi Bericht auteur

      Toch meen ik ergens te hebben gelezen dat op TikTok mensen actief zijn die het lezen promoten en dat het een behoorlijk succes is.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *