De Verstokte Verzamelaar 282

IMG_20221126_145336

Deze verzameling kinderboeken werd bijeengespaard toen ik Mika al had. Destijds  hoopte ik een lezer te kunnen maken van mijn baby door hem het goede voorbeeld te geven. Ze staan nu allemaal in een Billy stof te vergaren. Maar ik heb ze voor een groot gedeelte wel zelf gelezen. En voorgelezen.

Het zijn speciale uitgaven- series die passen bij bepaalde leeftijden. Ze verschenen onder de namen Boektoppers, Leesleeuw en Lijsters. Je kon je inschrijven voor een serie en dan kwam er iedere maand een boek in de brievenbus. Natuurlijk hield ik me niet in en bestelde ik series voor verschillende leeftijden.

Er zitten ook een hoop tweedehands boeken bij. En hele jaargangen van de vrijmarkt. Want zo gaat het hier: blijkbaar krijgen kinderen ze cadeau en dan wordt alles ongelezen verpatst als de koning en in mijn geval de voormalige koningin verjaarde. Zoals je aan de ruggetjes kunt zien, is het tijd dat ik alles netjes op volgorde ga zetten.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 282

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *