De Verstokte Verzamelaar 283

Het is echt niet de bedoeling dat ik mini mutsen ga sparen hoor. Misschien had ik het gedaan als ik mijn Barbieverzameling nog had. Deze handgebreide mutsen zaten op flesjes waarin heerlijke smoothies verpakt zijn. Die had Ronald deze week besteld en toen waren we gelijk acht kleine hoofddeksels rijker.

Een deel van de opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds. Daar word ik niets wijzer van, want het fonds is in het leven geroepen voor eenzame ouderen. Linksonder zie je de foto’s van drie dames die de mutsen gebreid hebben. Die hebben zich de afgelopen tijd vast niet verveeld. En je kunt zien dat ze het met liefde en toewijding gedaan hebben.

We kunnen de mutsjes gebruiken om onze gekookte eitjes warm te houden. Ze zullen vast ook leuk staan in de kerstboom. Og zal ik dan toch maar weer eens een Barbie aanschaffen? Die kosten in deze tijd niet veel en je kunt ze bij iedere drogisterij vinden. Nee, hoor, ik begin er niet aan. Want ik ben nog steeds bezig met onthulling.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 283

  1. Claudia

    Och ja, die heb ik nog met mijn cliënten gebreid toen ik nog activiteiten begeleidster was bij dementerende bejaarden <3 zo leuk om te doen en voor zo'n goed doel!

    Reageren
  2. Linda

    Heel grappig en leuk tijdverdrijf, maar of je ze gebruikt…mijn moeder doet altijd breien voor de kinderen in de koudere landen, maar dat moet je nog wel kunnen natuurlijk

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *