De Verstokte Verzamelaar 289

De oogkliniek bevindt zich op zeer korte afstand van een behoorlijk groot winkelcentrum, Afgelopen woensdag had ik weer een afspraak en die hen ik expres laat in de middag gepland `zodat ik daarvoor nog even kon winkelen. Eindelijk weer naar Action!

De vorige keer had ik net een half uurtje om wat te shoppen. Thuis had ik al gezien dat er een paar winkels waren waar ze Aziatische en Surinaamse spullen verkochten. Daar wilde ik gaan kijken voor wierook. Saskia had me zulke fijne wierook cadeau gedaan en die drie doosjes waren er snel doorheen gegaan.

Slechts één winkel met exotische producten was open en daar hadden ze een aardig aanbod. Heel veel van een merk dat Sas had meegenomen, Green Tree. Dus nam ik een aantal doosjes mee om erachter te komen of de wierook net zo goed was als die van De Moeder’s Geuren. En gelukkig is dat zo.

Natuurlijk ruikt bijvoorbeeld patchouli van het ene merk toch anders dan dat van het andere merk. Het is trouwens ook een kwestie van gewenning. Nu hoop ik dat ik eind februari klaar ben met de behandelingen, maar dan ga ik wel af en toe met de tram naar die winkel om een nieuwe voorraad wierook te halen. Tenzij ik een goede webshop vind natuurlijk.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 289

  1. Pippi Bericht auteur

   Voorlopig hou ik het bij Green Tree en De Moeder’s Geuren.Maar ik sluit niet uit dat ik ook eens iets meeneem van een ander merk.

   Reageren
 1. Rona

  Hoi,
  goede wierook merken uit de test: Darshan, Satya en Goloka met de
  titel ‘beste wierook merken’, omdat ze bekend staan als de traditionele wierook…
  Maar het is maar net waar je van houdt 😉

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *