De Verstokte Verzamelaar 290

Jarenlang kocht ik veel meer tassen dan ik nodig had. Meestal waren ze zwart, als ze een andere kleur hadden, waren het cadeaus. Vandaag laat ik mijn meestgebruikte tassen zien. Omdat ik de namen van de modellen vergeten ben, zet ik er alleen de merken maar bij. Het is niet altijd duidelijk te een, maar de hardware is altijd zilverkleurig.


Longchamp
Calvin Klein
Rebecca Minkoff
Hogan
LouLou
Longchamp
Longchamp

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 290

  1. Myrna

    Wat een mooie tassen. Ik hou van echt leren tassen. Heb al in tijden geen gas meer gekocht. Eenvoudig omdat ik er niet zoveel nodig heb. Heb de niet echt leren allemaal erg gedaan.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *