De Verstokte Verzamelaar 291

Opeens zag ik ze overal op Instagram, die gedraaide kaarsen. Voornamelijk op foto’s van Duitse lifestyle dames. Kaarsen in de fraaiste tinten- van de felste primaire kleuren tot pastels. Van Saskia kreeg ik al goudkleurige en vorige week heb ik zelf een en ander aangeschaft. Bij HEMA waren ze in de aanbieding (1+2!) en echt goedkoop zijn ze natuurlijk bij Action.

Nu heb ik een kleine verzameling die helaas niet lang mee zal gaan. Dus als ik over anderhalve week weer naar de oogkliniek ga, zal ik eerst even gaan shoppen in het winkelcentrum dat zeer dicht in de buurt is. Waarschijnlijk zijn zulke kaarsen opeens heel populair, dus wellicht vind ik ze opeens in een heleboel winkels.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 291

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *