De Verstokte Verzamelaar 298

Zo, ik heb weer heel wat om te testen en er wat over te schrijven. Net was ik begonnen aan de spullen uit de Isana adventskalender toen ik een heleboel DM producten kreeg van een lieve vriendin. Een heerlijke kruidentandpasta, voetverzorgingsproducten, handcrème en serums. Ben er hee blij mee en ik kan niet wachten tot ik een en ander heb opgemaakt zodat ik aan de nieuwe spullen kan beginnen.

Een paar dagen nadat ik het pakket ontvangen had, kreeg ik weer een hoop cosmetica van een andere vriendin. Ze nam maskers en badproducten van Rituals en een bodymilk mee. Dus ik heb genoeg voor het hele jaar, schat ik. Eindelijk weer eens een verzameling die schoon op zal gaan. En ik hoef voorlopig niets te kopen omdat ik niks meet te reviewen heb.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 298

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *