De Verstokte Verzamelaar 299

Als er iets is dat ik zou moeten verzamelen, zijn het wel bloempotten. Want dan heb ik altijd een voorraad als ik weer eens een nieuw plantje heb gekocht. Maar dan moet ik ze wel netjes opbergen. Ondersteboven op het oppottafeltje zodat er geen water in komt dat later gaat bevriezen.

Afgelopen woensdag was ik weer eens bij Action en daar waren deze glazen potjes in de aanbieding. Waarschijnlijk zijn ze om waxinelichtjes in te doen, maar ik heb nog een heleboel kleine vetplanten en cactussen die nog altijd in het plastic potje van de kweker `zitten.

Volgende week ga ik met vriendinnen krimgloopwinkelen en dan hoop ik mooie bloempotten te zinden. Omdat er veel kapot zijn gegaan, is er ruimte zat om ze op te bergen. Als ik een mooie verzameling heb, kan ik gerust wat nieuwe planten kopen, Want het is alweer lente hè.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 299

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *