De Verstokte Verzamelaar 306

Ronald hoopt op een dag een gigantische geldprijs te winnen, dus det hij mee aan twee loterijen. Hij wint heel vaak iets, maar het is altijd iets waar alleen ik wat aan heb. Veel cosmetica. En de boeken die je krijgt als je deelneemt aan de Postcode Loterij zijn ook voor mij. En daar ben ik hele blij mee.

Van de week kreeg ik nummer drie in de brievenbus. Ze zijn perfect voor natuurliefhebbers als ik. Zo wil ik graag wat weten, maar al te utgebreid moet het niet zijn, want ik vergeet nog weleens wat. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen als je gaat wandelen.

Op de hoofdprijs durf ik niet te hopen, maar voorlopig heb ik genoeg kleine prijsjes binnen. Het is nooit de bedoeling gewest om een verzameling natuurboeken aan te leggen. Maar we hebben wat uit de bibliotheek van mijn ouders gehaald en nu komt er af en toe iets bij. En ja, we zoeken regelmatig iets op.

3 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 306

  1. Linda

    Oh is ie daarvan…m’n moeder heeft m waarschijnlijk van iemand gekregen, wij doen niet mee met de kansspelen..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *