De Verstokte Verzamelaar 308

Nog even en we hebben een speciaal plankje in een keukenkastje nodig om de voedingssupplementen te bewaren. Overigens is B complex het enige dat ik gebruik, maar wellicht zijn de andere tabletten en capsules ook niet zo slecht voor mij. Wat er dan weer niet bij ligt, is een potje met tabletten die goed zijn voor haar. nagels en huid.

Volgens mij hielpen die tabletten wel, dus de volgende keer dat ik bij Action ben, moet ik maar een paar potjes meenemen. Die Vitamine C bruistabletten neem ik niet meer, want ik eet liever fruit. Binnenkort ga ik me maar eens verdiepen in al die voedingssupplementen. Daar word ik allicht wijzer en misschien ook fitter van.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 308

 1. chucky1012

  Waar die allemaal wel niet goed voor zijn, die van de nagels en het kapsel daar ben ik heel nieuwsgierig van

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Die pillen zijn verkrijgbaar bij Action, Nog geen twee euro voor een potje met 60 tabletten.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *