De Verstokte Verzamelaar 322

Deze box kocht ik jaren geleden bij een kringloopwinkel. Voor een paar euro had ik De vertellingen van duizend en één nacht. Al snel besloot ik iedere avond een stukje te lezen. Maar veel verder dan op een kwart van het eerste deel ben ik niet gekomen. Dus als ik het lezen weer oppakt zal ik op de eerste bladzijde moeten beginnen, vrees ik.

Maar ja, wanneer kan ik eraan beginnen? Want een stukje lezen in een papieren boek voordat ik mijn ogen sluit, zal lastig gaan. Zeker zolang ik beneden op de bank slaap. Dus zal het hopelijk nog een aantal jaren duren voordat ik ha lezen wat Sheherazade allemaal te vertellen heeft.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 322

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *