De Verstokte Verzamelaar 324

Als ik op vakantie ga, is de koffer tegenwoordig vrij licht. Er gaat geen verzameling mee. Ja, er zitten enkele ongestreken jurken in. Die laat ik zitten totdat ik in een omgeving met minder muggen zit. De simpele Action onderbroeken zijn het fotograferen niet waard. En zo laat ik maar zien wat ik zoal aan muggenzooi heb staan. Alle goedbedoelde Klazien uut Zalk tips ten spijt schijnt alleen DEET te helpen. Jammer dat ik er hoofdpijn van krijg. De groene roller vonden we in het huisje. De inhoud stinkt heel erg. En dus moet ik het doen met cetirizine tabletten en een zalf tegen het geprik. Uiteindelijk kan ik zeggen dat niets echt helpt. Terwijl ik thuis altijd baat had bij de tabletten. Moerasmuggen zullen wel extra erg zijn.

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *