De Verstokte Verzamelaar 325

Natuurlijk is dit niet een echte verzameling, maar wil toch graag laten een wat voor moois ik stelde en binnn enkele dagen binnenkfreeg. Het is de bedoeling dat ik op een dag zo weinig mogelijk plastic aantref in de badkamer. Nu heb ik nog een grote hoeveelheid shampoo, douchegel en bodylotion. Maar ooit is alles op.

Misschien kan ik mijn aan Axe verslingerde mannen overhalen om ook iets anders te gebruiken waarmee ze zweetluchtjes kunnen tegengaan. Over enkele weken kan ik eindelijk gebruiken wat ik deze week aanschafte: deo zonder ingredi├źnten die schadelijk zijn voor het milieu en de oksels. Soms zit de prullenbak vol plastic flessen en daar wil ik van af.

Na tientallen keren op Instagram te hebben gelezen dat Lovell erg goede producten verkoopt, heb ik maar een verzameling van maar liefst zes mini deo’s besteld. Ze zijn echt klein, maar naar verluidt per stuk toch goed voor zeker twee weken frisheid. Nu heb ik zes verschillende geuren en ik kan al. verklappen dat ik ze allemaal heerlijk vind ruiken.

Zodra ik een verpakking heb opgemaakt, zal ik vertellen wat mijn ervaringen zijn.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 325

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *