De Verstokte Verzamelaar 326

Bij de thuisbezorgde boodschappen van vorige week ontvingen we enkele pakjes met stickers. Meestal geven we dat soort spaardingen aan een vriendin die kinderen heeft, maar ik besloot alles lekker zeg te houden. Want ik ben namelijk een beetje kinderachtig. Op mijn leeftijd ben ik nog verzot op stickers- vooral als er Disney figuren op staan.

Gebruik ik ze? Jawel, ik plak ze graag op notitieboekjes. Dan weet ik in ieder geval wat de voorkant is, want ik heb mistal opschrijfboekjes van Moleskine. En die mogen best opgeleukt worden met poesjes, hondjes en prinsessen. Maar misschien koop ik het boek wel waar de plaatjes n moeten. Het is namelijk een kookboek en dat kan ik bet gebruiken.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 326

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *