De Verstokte Verzamelaar 328

Dat ik boeken, melamine serviesgoed en zwarte zijden jurken spaar, is bekend. Net zoals iedereen wel weet dat Mika zoveel schoenen heeft dat hij wel een duizendpoot zou kunnen zijn. Maar vandaag ;art ik zien wat zijn vader geheel onbedoeld verzameld heeft:

Dit is wat je in je sokken- en ondergoedlade hebt als je een paar gratis sokken laat komen en vervolgens vergeet te melden dat je geen behoefte hebt aan maandelijkse toezending van die felgekleutde dingen. De eerste keren maakte hij de verpakkingen nog open, later smeet hij de sokken gewoon in de lade.

Mika heeft er ook geen belangstelling voor, dus ik denk dat de bokkenverzamelaar zijn hoop nu gevestigd heeft op zijn zwagers. Binnenkort ga ik eens kijken of ik het abonnement stop kan zetten.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *