De Verstokte Verzamelaar 329

Regelmatig lees ik dat vele mensen zich afvragen of ze nog terug zouden willen naar de tijd zonder internet en smartphones. Iedereen heeft zo zijn of haar redenen om te wensen dat bepaalde zaken nooit waren uitgevonden, maar het heeft geen zin om er al te lang over na te denken.

Mijn leven was ook anders verlopen zonder al die wonderen der techniek. Maar al met al ben ik er toch maar wat blij mee. Kranten hoef ik niet meer te kopen om op de hoogte te blijven van wat er allemaal speelt in de wereld en DuckDuckGo is mijn beste vriend. Het is de beste zoekmachine, vind ik.

Het is nu zelfs zo dat ik denk dat ik mijn soms zeer lijvige woordenboeken weg kan doen. Want ik kan alles opzoeken terwijl ik lekker bij mijn toetsenbord blijf zitten. Ook kan ik al die kleine lettertjes toch niet lezen, dus ik denk dat ze naar de kringloopwinkel kunnen.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 329

    1. Pippi Bericht auteur

      Nou, ik koop alleen nog maar kinderboeken en de rest download ik. Met melamine sparen ga ik stoppen. Behalve met Gouden Boekjes serviesgoed.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *