De Verstokte Verzamelaar 330

Sinds ik bijna nooit meer in en kringloopwinkel kom, groeien mijn verzamelingen niet. Alleen komen er wat kinderboeken bij. Maar geen melamine serviesgoed en kaarsen. Wat ik wel graag zou willen hebben, zijn grote halzen potten met snoep.

Helaas mag ik niet meer zoveel snoepen en dus koop ik meestal; suikervrij lekkers. Jammer genoeg krijgen de meeste mensen last van hun darmen als ze teveel suikervervangers eten en drinken. Het is beter om geen grote verzameling suikervrij snoepgoed in huis te halen.

Mrt deze twee verpakkingen moet ik een week doen. Althans, dat heb ik mezelf beloofd. De zachte dropsoorten heb ik laten liggen, want die gaan te hard. Het valt me zwaar, dat mijden van suiker. Het enige dat nog een beetje helpt, is het drinken van thee. Nog even en ik ga theesoorten verzamelen.

3 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 330

 1. chucky1012

  Dat is balen.
  Thee drinken en een nieuwe verzameling is geboren……
  Ik drink verschillende soorten fruitsmaakhes echt heerlijk maar ook kruiden thee.

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *