De Verstokte Verzamelaar 331

Dit is geen echte verzameling, meer een back-up. Vroeger gebruikte ik alles van The Ordinary, maar ik ben overgestapt naar The Inkey List. Volgens mij zijn beide merken even goed. Althans, dat is iets dat YouTubers uitgetest hebben. Nu hoef ik niet meer te vrezen dat ik die fraaie glazen pipetflesjes van The Ordinary kapot laat vallen op de badkamertegels.

Hoogstwaarschijnlijk heb ik genoeg voorraad om heel 2024 door te komen met deze huidverzorging. Dit merk is trouwens een echte aanrader.

6 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 331

  1. Pippi Bericht auteur

   Zeker handig, die mensen die huidverzorging testen en twee merken met elkaar vergelijken. Deze producten koop ik meteen als er een mooie aanbieding is.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *