De Verstokte Verzamelaar 48

2018-04-30 15.32.07

Kringloopwinkels verkopen enorme hoeveelheden films en series op DVD, maar ik probeer nog een beetje kieskeurig te blijven, want anders gaat het weer uit de hand lopen. We hebben ook nog Netflix, dus ik ben er in geslaagd verschillende seizoenen van The Good Wife te laten liggen. Maar wat als ze straks besluiten alle afleveringen van Netflix te verwijderen? Dan moet ik als de wiedeweerga op zoek. Voorlopig doe ik het rustig aan en koop ik af en toe iets dat ik echt graag wil kijken.

2018-04-30 15.33.10

Van een heleboel actiefilms weet ik absoluut niet meer wat er zoal in gebeurt. Toevallig kn ik me wel herinneren hoe Swordfish eindigt. Wat ik dan weer helemaal vergeten was, is het feit dat Hugh Jackman er een rol in speelt. Snel maar weer eens kijken op mijn aftandse laptop.

2018-04-30 15.37.46

Videoclips op DVD- daar heb ik echt niet meer dan een euro voor over. Alles staat namelijk op YouTube, maar toch ging deze DVD mee naar huis. Als ik een keer gekeken heb, geef ik ‘m door aan mijn zusjes.

2018-04-30 15.49.12

Dit vind ik een geweldige film. Een raamvertelling, want opa Peter Falk vertelt kleinzoon Fred Savage het verhaal over een prinses en een jongeman met een zwaard. Die twee acteurs zijn favorieten- de man die Columbo speelde heeft mijn liefde voor spannende films en boeken aangewakkerd en wie was nou niet dol op dat schattige jochie uit The Wonder Years?

2018-04-30 15.51.23

 

De dikke boeken heb ik verslonden, de door een ghostwriter geschreven twee vervolgen vond ik ook leuk. De boeken, vooral de eerste, waren af en toe moeilijk om doorheen te komen. In de films zit veel meer vaart. De verfilmingen heb ik allemaal op Netflix gezien en ik ben benieuwd of de extended versions veel meer bieden. Hiermee ben ik weer uren van de straat.

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 48

 1. Linda

  Nou dat is een mooie collectie..meestal is de verfilming van een boek, beter te volgen, tenminste bij ingewikkelde verhalen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het eerste Millenniumboek lezen was een hele klus. Volgens mij duurde het 100 bladzijden voordat Zalander in beeld kwam. IK ga de films snel weer bekijken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>