De Verstokte Verzamelaar 74

ptr

Toen we zaterdag bezig waren het huis van mama leeg te halen, vonden we een doos met CD’s en DVD’s van een zusje. Zij wilde de films weggooien, maar ik kon ze nog net redden. Want ik had die twee Disneyfilms nog niet. Vandaag ging ik eens kijken hoeveel ik er heb en dat viel me vies tegen. Waarschijnlijk had ik van alles op videobanden. Dus vanaf vandaag ga ik eens rondkijken in kringloopwinkels, want ik wil al die klassiekers graag hebben. En bekijken.

ptr

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>