De Verstokte Verzamelaar 99

dav

Als kind had ik er een heleboel en ik kan me nog goed herinneren welke titels favoriet waren. Die ga ik nog wel kopen, maar voorlopig ben ik al heel blij met de Gouden Boekjes die ik heb. Ze zijn soms hopeloos ouderwets en ik meen me te herinneren dat er een aantal niet bepaald politiek correct was. Nee, ik ga deze serie niet sparen, maar wel herlezen wat ik heb en ik zal er heus wel een paar kopen.

sdr

Dit boek kocht ik vanmiddag bij Bruna. Het kostte slechts een tientje en ik hoop dat ze ieder seizoen zo’n dik boek in de aanbieding hebben. Want het is een verzamelbundel met wel zeven titels. Het verhaal over de nieuwe pony heb ik als kind verslonden!

sdr

Dit boek kocht ik omdat Het kerstfeest der dieren erin zat. Illustraties uit dat boek staan op vrij recent melamine servies van Albert Heijn.

sdr

Fiep Westendorp maakte prachtige illustraties en daarom kocht ik dit dikke boek.

dav

Leuk dat dit Gouden Boekje op reuzenformaat verscheen. Het is mijn favoriete titel uit de reeks. De tekeningen zijn een beetje eng, zo duister. Maar ik herlees het boekje regelmatig en ik lig er niet wakker van.

sdr sdr btrhdr

Sommige titels heb ik in het Engels, een paar in het Nederlands. Veel maakt het niet uit.

btr

Dit is een mini boekje, deel uitmakend van een pakket dat kinderen op school kunnen uitdelen. Dit is de enige titel die ik nog heb.

btrmdn

 

Dit boek kocht ik ooit op een Boekenfestijn en ik ben niet van plan het te gebruiken als verlanglijstje. Het is gewoon leuk om af en toe door te bladeren. Kan ik kijken welke boeken ik al heb gelezen en leuk heb gevonden. Zouden mensen van onder de 50 deze boeken kennen?

4 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 99

  1. Linda

    Zo schattig, die boekjes…is er ook 1 over een brandweer? Mandy d’r opa las haar daar altijd uit voor, maar weet niet meer of dat ook een gouden boekje was?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>