De Verstokte Verzamelaar 175

mde Vroeger werden nog weleens opera’s uitgezonden op de televisie. Die uitvoeringen hebben altijd veel indruk op mij gemaakt. In 1992 was er een hele speciale: Tosca werd gezongen op de plekken die in het libretto aangegeven werden, op de juiste tijdstippen.Twee belangrijke rollen werden gespeeld door Catherine Malfitano en Plácido Domingo.

Daarom is het vreemd dat ik geen CD of DVD van die uitvoering heb. Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel versies in mijn bezit. Als je bedenkt dat hieronder maar liefst drie dubbele zijn, is mijn verzameling best klein: slechts elf. Er zal niet veel meer bij komen. Er staat genoeg op Spotify om de rest van mijn leven te kunnen genieten van mijn favoriete opera’s.

mde mde mde mde

2 gedachten over “De Verstokte Verzamelaar 175

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>