Dg 5066: Ontvreemd

Dit is de enige aansteker die ik nog heb. Nee, ik ben niet gaan roken hoor. Aanstekers gebruik ik om kaarsen, waxinelichtjes en wierookstokjes aan te steken. Die hervulbare exemplaren vind ik lastig om te vullen. Daar krijg ik natte handen van en het ruikt dan zo sterk dat ik bang ben dat ik in de fik vlieg als ik in de buurt van een kaars sta.

Dus heb ik besloten maar te gaan voor die nou niet bepaald duurzame wegwerpaanstekers. Die de kliko ingaan als ze leeg zijn. Alleen heb ik nog nooit een wegwerpaansteker weggeworpen omdat ‘ie leeg was. Zover komt het namelijk niet. Want al mijn aanstekers worden ontvreemd. Waarschijnlijk door fe rokers hier in huis, maar ze geven nooit antwoord als ik ernaar vraag.

Ze gaan dan een beetje mompelen of beloven dat ze eens zullen kijken of ik wel gelijk hebt als ik met beschuldigingen van diefstal kom. Op een gegeven moment ben ik felgekleurde exemplaren gaan kopen omdat ik hoopte dt ze die dingen zouden laten liggen. Nu weet ik dat er maar 1 ding opzet: ik moet op zoek naar aanstekers met het logo van die club uit 020.

2 gedachten over “Dg 5066: Ontvreemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *