Dotje week 12-19

dav

Ook Dotje heeft een moeilijke week achter de rug. Uiteindelijk heeft ze maar twee dagen urenlang alleen in huis gezeten, maar het heeft er wel in gehakt. De eerste keren dat Ronald en ik een stukje ging wandelen, rende ze naar de deur. Alsof ze ons tegen wilde houden of mee wilde. Ook al zeiden we dat we even boodschappen gingen doen, want dat zeg ik iedere dag als ik even wegga.

Inmiddels heeft ze geaccepteerd dat we iedere dag zonder haar naar buiten gaan. Want we zijn tot nu toe altijd weer teruggekeerd. Als we nu het huis binnenstappen, ligt ze gewoon nog op de bank. Ze kijkt ons aan en wacht geduldig tot we haar komen knuffelen. Ze weet nog niet dat Ronald van plan is om binnenkort mee te gaan als er gewandeld wordt.

We hopen dan naar een recreatiegebied te rijden, naar een plek waar ze lekker los kan lopen en achter de bal aan kan gaan. Het weer wordt ook wat beter en het lijkt me leuk om ergens heen te gaan waar ze nog nooit geweest is. Even wat vitamine D opdoen en genieten van dit lieve meisje. Ze is de afgelopen dagen zo braaf geweest dat ze wel een paar fijne uitjes verdient.

dav

6 gedachten over “Dotje week 12-19

 1. chucky1012

  Zo herkenbaar….
  Het is zo heerlijk weer met de zon.
  Ik dacht even dat die niet zou schijnen vandaag….
  Leuk dat jullie binnenkort samen het Dotje gaan wandelen waar ze heerlijk kan rondrennen…..

  Xoxo

  Reageren
 2. Myrna

  Ohhhhh wat een prachtige foto. Dot poseert heel mooi hier. Lekker genieten van jullie wandeling he met zijn drietjes. Fijn weekend !!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat poseren gaat steeds beter, merk ik. Ze zal wel bedacht hebben dat er toch niets aan te doen is :) Goed weekend!

   Reageren
 3. Linda

  Ze staat er mooi op..aaach en of ze het heeft gemerkt..wat slim zijn ze toch, hè…als beloning lekker erop uit :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dotje is een slim meisje. Als ik tegen haat praat, spitst ze haar oortjes en houdt ze haar hoofd een beetje scheef. Ze heeft een heleboel woorden/commando’s geleerd. Dat maakt het wandelen en werken met haar dan ook zo fijn. Alleen dat trekken naar het park, dat kan ik haar maar niet afleren.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>