Dotje week 14-19

sdr

Technisch gezien is het een foto van niks. Maar het verhaal achter de foto geeft me een warm gevoel. Die middag onweerde het verschrikkelijk en daar houdt het kleine meisje niet van. Ze ging blaffen en kwam van de bank af.

Ronald was bezig in de keuken en hij nam Dotje mee naar de deur. Ze moest netjes gaan zitten en hij ging uitgebreid uitleggen wat onweer was. Zei dat ze niet bezorgd hoefde te zijn en dat papa en mama haar altijd zouden beschermen.

Als Dot en ik buiten een ambulance of brandweerwagen met loeiende sirenes tegenkomen, kijkt ze niet op of om. Hoort ze diezelfde geluiden als ze in huis is, dan gaat ze hard blaffen. Hopelijk doet ze dat niet als ze alleen thuis is omdat er dan niemand is om te beschermen.

Tegenwoordig draait ze haar hoofd zelden om als ik een NOTD foto wil maken en misschien is onderstaande foto één van de eerste waarop ze lekker ligt te relaxen terwijl ik met mijn telefoon voor haar gezicht sta te zwaaien.

dav

10 gedachten over “Dotje week 14-19

 1. chucky1012

  Gossie….
  Inderdaad is onweer niet fijn.
  Goed dat je man aan haar had uitgelegd wat het is…..
  Hihihi…. dat wil ik zien dat jij met je telefoon staat te zwaaien terwijl Dotje ergens anders naar kijkt en niet op jouw commando luistert

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   In het begin draaide ze haar hoofd steeds om als ik haar wilde fotograferen. Ze is er nu wel aan gewend. En wat is Ronald lief voor haar, ik vind dat zo fijn om te zien.
   Xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik merk dat Ronald steeds meer om Dotje gaat geven. Ze kwam hier omdat ik haar nodig had en nu hoort ze helemaal bij het gezin.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>