Dotje week 7-19

dav

Dotje en ik gaan al bijna een half jaar iedere ochtend naar het park in de buurt. Nog steeds trekt ze me naar de ingang, want ze is dol op rondrennen en apporteren. Op andere momenten kan ik gerust langs het park lopen- ze kijkt alleen maar als ze ziet dat er andere honden heengaan. Blijkbaar heeft ze na een lange nacht heel veel energie. Het maakt haar niets uit of er honden langslopen of zelfs op hetzelfde veld achter ballen aan gaan- Dot is alleen bezig met de bal en mij. In die volgorde, denk ik.

Van de week  was het een grote modderpoel en voor een groot deel kwam dat door ons. Want ik werp de bal graag vanaf een soort heuvel en dan gaat de bal over de heg heen. Kijk maar naar de foto’s hieronder: je ziet dat een rennende Dotje het gras van het veld heeft gelopen. Hele geulen zijn er ontstaan. Dat is de reden waarom ik laatst met een moddermonster huiswaarts keerde. Ze had niet alleen dwars door een best diepe plas gerend, ze was ook onderuit gegaan op het grasveld. Ach, thuis heb ik haar zo goed en kwaad als het ging maar even drooggewreven.

sdr dav sdr dav dav dav

6 gedachten over “Dotje week 7-19

 1. chucky1012

  Jeetje wat gaat de tijd toch hard….
  Zo schattig…
  Ah gossie.
  Ze luistert wel heel goed naar jou en ze is echt zo lief…

  Een fijn weekend Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De tijd gaat zeker hard en ik ben blij dat de band met Dotje steeds hechter wordt. Jij ook een fijn weekend!
   xoxo

   Reageren
 2. Myrna

  Zo schattig he dat de modder haar pret niet kan bederven , en de jouwe ook niet. Jullie zijn geweldig samen. Wat leuk dat de kinderen uit de buurt niet bang zijn voor Dot en haar willen knuffelen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Tegenwoordig speelt ze op een andere plek in hetzelfde park. Kan het gras weer groeien :) We genieten iedere dag zoveel van het apporteren. Ja, ze krijgt veel aandacht van kinderen die haar goed benaderen. Dat is zo leuk om te zien.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>