Eten&Drinken: Middagdienstmaaltijden

IMG_20220619_142122

Tot nu toe heb ik het nog niet geprobeerd, maar het zou best zo kunnen zijn dat Mika en ik niet steeds hetzelfde hoeven eten als Ronald middagdienst heeft. Meestal maak ik sushi en sashimi en ls Mika iets warms wil, wordt het een miesoepje dat ik over rauwe zalm in onze kommen giet. Dan nemen we er nog wat sashimi bij. Makkelijker kan het niet.

Stamppotten zijn ook altijd goed. aardappelen schillen is niet zo fijn, maar voor twee personen is het wel te doen. Meestal kies ik andijvie, maar Mika houdt ook erg van geroerbakte spinazie door de aardappelpuree waaraan ik lekker veel roomboter toevoeg. De gehaktballen zijn meestal niet zelfgemaakt. De vissticks ook niet. Maar ze zijn wel superlekker, die oerhollandse gerechten.

De volgende keer ga ik eens kijken og ik een traybake kan maken. Ronald doet dat wel vaker en hij zegt dat het heus erg makkelijk is. Op de foto staat iets dat verrukkelijk was- aardappelpartjes, groene asperges met kaas, tomaat en varkenshaas. Dat laatste kwam wel uit de pan en ik denk dat het makkelijker kan als ik kip op de ovenplaat leg. Alles netjes neerleggen en natuurlijk regelmatig gaan kijken of het nog goed gaat. Waarschijnlijk komt heg helemaal goed, want Ronald heeft normaliter maar twee middagdiensten per week.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Middagdienstmaaltijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *