Etem&Drinken: Zondag

IMG_20220731_111444

Vanochtend moest ik voor #fmspad een foto maken net als onderwerp zondagmorgen. Natuurlijk moest ik meteen denken aan Easy (Like Sunday Morning) van Lionel Richie. Maar ik ga geen filmpje van iemand anders plaatsen. Dus ging ik nog maar eens flink nadenken over wat voor mij nou bij een zondagmorgen past.

Eten- dat past bij iedere morgen. Tegenwoordig zit ik op zondag alleen aan de eettafel omdat Ronald graag uitslaapt, net als Mika als hij tenminste niet hoeft te werken. Overigens vond ik het helemaal nier erg dat ook op zondagochtend meestal alleen ben met de honden. Want dan kan ik tijdens het ontbijten tenminste lekker lezen.

Maar ik werk mijn ontbijt niet alleen lezend naar binnen. Er moet ook fijne muziek opstaan. Mijn mannen houden niet van jazz en ik wel. Dus daar luister ik op zondagochtend naar. Vroeger was zondag echt een rustdag, want dan hoefde ik er niet uit om honden uit te laten. Op die dag nuttigde ik mijn ontbijt het liefst in bed, luisterend naar Chet Baker. Dat waren mooie tijden, maar voorlopig kan ik wel zonder.

4 gedachten over “Etem&Drinken: Zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>