Eten& Drinken: Bijzonder bier

mde

Tegenwoordig drinkt Ronald zelden bier. Toen BAM er nog was haalde ik regelmatig halveliterblikken voor hem en soms dronk hij er wel twee op een avond. Op een dag hield hij er zomaar mee op. En begon hij Radlertjes te kopen en hij zei de alcohol niet te missen. Gelukkig maar.

Af en toe koopt hij wel een alcoholhoudend biertje, want hij houdt nog steeds erg van Guinness. Maar wat er van de week bij de bestelling zat… Flesjes en blikjes met namen waar ik een beetje misselijk van werd. Het zou best kunnen dat ze hem ook tegen gaan vallen, want zo smakelijk klinkt het niet.

Hoe zou ontbijtbier smaken? Naar bruine boterhammen met pindakaas? In motoroliebier heb ik in ieder geval geen zin en ik vraag me af waar het naar smaakt. Ronald moet nog een nacht overwerken en dan heeft hij weekend. Als het dan net zo zonnig is als gisteren en vandaag zou er weleen bier gedronken kunnen gaan worden. Dar moet ik meemaken.

6 gedachten over “Eten& Drinken: Bijzonder bier

  1. Linda

    Nou dat ziet er niet aantrekkelijk uit…ben heel benieuwd, hij moet maar een goede beschrijving geven, als hij het gaat drinken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *