
Vroeger at ik het liefst wit tijgerbrood, want ik. vond de korst zo lekker. Maar ik lustte het alleen als het vers was. Daarna kocht rond wit casino. Daarmee maakte ik de volgende dag tosti’s. Op een gegeven moment nam Mika graag witte putjes mee naar zijn werk en die at ik dan ook maar. Alleen die van de warme bakker.
Liever geen brood van Albert Heijn. De broodjes `zijn wel te doen, maar het brood vind ik niet lekker. Er zit een vreemde bijsmaak aan. En zo moest ik weer op zoek. Lang heeft de zoektocht niet geduurd. Binnen een week kwm ik thuis met een halfje Beiers Landbrood van de Jumbo. Mij kan het niet schelen wat er in zit en ik geloof zeker niet dat de lichtbruine kleur beekent dat het gezond is.
Het zal wel lichtgekleurd zijn doordat ze er iets in getopt hebben. Maar wat is dit brood lekker. Iedere dag eet ik minstens zes sneetjes van dit heerlijke brood en als ik ’s avonds geen trek heb ik warm eten, neem ik gewoon een paar boterhammen met roombrie, trostomaatjes en waterkers.
Zo is niet elk brood lekker…soms heb je brood waar werkelijk geen smaak aan zit…brood kan je gerust wel eens als avond maal doen, zeker als er iets lekkers op gaat.
Ik eet de laatste tijd wel vaker brood als avondeten. Met brie en tomaat- echt zp lekker.
Ieder brood heeft zijn eigen smaak.
ik hou van brood met maanzaad en tijgerbrood.
Maar ook volkoren etc.
Xoxo
Maar koop nooit het casinobrood van AH. Niet te eten!
xoxo