Eten&Drinken: Biertjes

CF1E4847-2735-4877-9076-A2781DBEA8D6

Er zijn mensen die bier drinken als water. Zij gieten de ene na de andere goudgele rakker naar binnen. Dar heb ik nooit gekund, want ik ben niet zo gek op de wat bittere smaak. Daarom kies ik altijd een biertje met een vruchtensmaak als het erg warm is en ik geen zin heb in water of suikerzoete frisdrank. Toen ik mijn eerste biertje dronk, was ik rond de 30. En dan was het nog een witbier toen het tijdens een bruiloft boven de 30 graden was.

Afgelopen vrijdag gingen we wat bier halen om mee te nemen naar het strand omdat we de bloedmaan hoopten te kunnen zien.  Uiteindelijk gingen er slechts drie flesje mee hoor. Voor zuippartijen zijn Ronald en ik te oud. Als we alcohol drinken, vallen we pardoes in slaap en dat gaat niet als je nog naar huis moet rijden. Mika kan wat meer wegzetten en hij is dol op bier met de smaak van tequila.

Zelf moet ik daar niks van hebben, want ik ben een keer heel beroerd geworden toen ik een paar tequila’s achterover had geslagen. Dus nam ik een witbier met de smaak van frambozen. Het flesje zag er aantrekkelijk uit, de naam was schattig. Maar ik vond er eigenlijk niet veel aan. Dan is kriekenbier veel lekkerder. Als het deze zomer zo warm blijft, ga ik maar eens kijken of ik Radler grapefruit kan vinden. Het liefst zonder alcohol. Dat noemen ze bier, maar het is veel en veel lekkerder.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Biertjes

 1. Linda

  Heb ze nog nooit op, vind gewoon bier ook niks..de jongelui weten er tegenwoordig meer vanaf dan wij..ik hou t maar bij een wijntje met nu een ijsklontje 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hebben ze alcoholvrije kriek? Ik drink bijna nooit bier. Maar ook geen jenever meer. Dat doe ik niet om een bepaalde reden. Heb er gewoon geen trek meer in.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *