Eten&Drinken: Blonde chocolade

mde

Gisteren heeft Ronald in zijn eentje boodschappen gedaan en dan komt hij altijd thuis met heel veel lekkers. De snoeptrommels worden gevuld en ik kan lekker lunchen. Dat hij ‘s avond na de thee met donuts nog een smakelijke verrassing voor me in petto had, verwachtte ik niet. Het was iets heel bijzonders.

Blonde chocolade. Nooit eerder van gehoord. Het blijkt witte chocolade met karamel te zijn. Natuurlijk brak ik gelijk een stuk beige chocolade af voor de gulle gever en hij zei gelijk dat het smaakte naar Caramac, een chocoladereep die ik als kind vaak kocht van mijn zakgeld. Blijkbaar had hij dat ook gedaan- dan is het snoepgoed dus vrij lang verkrijgbaar geweest.

mde

Alsof die blonde chocolade niet lekker genoeg is, hebben ze er ook nog eens hazelnoten en amandelen aan toegevoegd. Veel lekkerder kan naar min idee niet. Wel is ‘ie behoorlijk rijk van smaak en dat is de enige reden dat we slechts de helft naar binnen werkten. Het is een suikerbom, dus ik ga mijn best doen dit product te mijden als ik straks weer zelf boodschappen kan doen.

mde

6 gedachten over “Eten&Drinken: Blonde chocolade

 1. Myrna

  Super lief van Ro dat hij je zo verwent. Met mate mag je zeker wel genieten hoor. Hoor wie het zegt, degene die geen rem heeft.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is zeker lief van hem. Maar ik moet straks nog in mijn jurken passen. Nu draag ik kledingstukken die niet bepaald getailleerd zijn :)

   Reageren
 2. Natasja

  Ohhh heerlijk Caramac! Dat kreeg ik vroeger altijd na zwemles en kan t nog steeds af en toe kopen. Het is alleen mierzoet :-D Dit klinkt ook goddelijk zeg. Nu ik aan de lijn ben mag ik van mezelf af en toe chocolade. Het beste is pure, maar dat krijg ik echt niet weg. Melkchocolade.. zo lekker! Deze ziet er ook zo verrukkelijk uit
  :-P

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>