Eten&Drinken: Bosvruchtenthee

mde

Er komen zeer warme dagen aan en dus heb ik maar snel een pakje bosvruchtenthee gehaald. Van mijn favoriete merk, Lipton. Water drink ik niet graag en ik heb me gerealiseerd dat ik wel een fles perenranja per week drink. Daar zit een hoop suiker in. Nu ik niet meer zoveel wandel, vrees ik dat ik straks niet meer in mijn jurken pas. Wat te dik zijn vind ik geen probleem, een nieuwe garderobe aanschaffen dan weer wel.

Je zou denken dat hete thee drinken niet zo fijn is als het tropisch heet is. Maar vreemd genoeg is dat helemaal niet zo. Daarbij is dit smaakje lekker zoet- ik hoef er geen honing aan toe te voegen. Dat doe ik wel als ik gewone ontbijtthee drink. Nee, dan deze bosvruchtenthee. Die is zo heerlijk vol van smaak dat het net is alsof je warm vruchtensap drinkt. Dat klinkt niet lekker, maar ik kan het niet anders omschrijven.

Deze thee drink ik niet uit fraaie porseleinen kopjes, maar uit dubbelwandige glazen die we eigenlijk voor koffie kochten.  Dan kan ik meteen goed zien wanneer de thee sterk genoeg is. Nou ja, eigenlijk mag het piramidevormige zakje er maar een minuutje in hangen. Voor mij geen sterke thee. Ronald kan tegenwoordig perfecte thee zetten en dan krijg ik na het avondeten een glas terwijl ik zit te tikken. Daarna mag ik een megavaat doen, maar dat is weer een ander verhaal.

8 gedachten over “Eten&Drinken: Bosvruchtenthee

 1. Pearl

  Ik drink ook graag thee. Ik kan je de green tea sencha van Lipton van harte aanbevelen, die is zooo lekker! Ook verse muntthee (uit mijn eigen tuin) is lekker met warm weer.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Bedankt voor de Lipton tip! We hebben Marokkaanse munt in de tuin en daar zetten we regelmatig thee van.

   Reageren
 2. Natasja

  Heerlijk thee! Zo jammer dat ze de framboos eruit hebben gekikt :-(
  Mis de kopjes thee van Albert zo ‘s avonds. Was altijd een feestje dat tie klaar stond als ik na alles gedaan te hebben neerplofte op de bank.
  Tegenwoordig drink ik alleen maar water, probeer 3 ltr op een dag, maar dat is bijna onmogelijk voor mij. Met mn dieet mag ik maar 3 koppen thee/koffie op een dag, direct na de maaltijd en verder water, maar dat drink ik warm uit de thermosfles (kan ik gelijk goed in de peiling houden hoeveel ik al op heb) Eet dus ook 3 maaltijden en meer niet. Geen tussendoortjes en 5u tussen de maaltijden voor de nodige vetverbranding. Mijn lieve vriendinnetje is er 35 kilo mee afgevallen. Ik hoop m’n 15 er ook mee kwijt te raken…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Is de framboos eruit? En er staat er nog wel een op het pakje!
   Veel succes met je dieet! Als je vriendin 35 kilo kwijt is geraakt, kan jij ook op je streefgewicht komen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>