Eten&Drinken: Breekbrood

Meestal is een breekbrood geschikt voor meerdere personen, maar deze die we regelmatig bestellen bij een spareribstent is een eenpersoons broodje. Ze worden hier om de hoek afgebakken en daarom zijn ze nog lekker warm als de bestelling binnenkomt.

Er zit een dot heerlijke kruidenboter binnenin . Dit bigerecht vind ik zo lekker dat ik het niet iedere keer neem. Want ik wil niet dat ik het op een gegeven moment niet meer speciaal vind. Voorlopig is het genieten van het warme witte broodje, de knapperige buitenkant en die smaak van knoflook.

8 gedachten over “Eten&Drinken: Breekbrood

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik was blij verrast toen ik de eerste keer zo’n breekbroodje at. Maar ik neem het niet iedere keer, want dan blijft het speciaal.
      xoxo

      Reageren

Laat een reactie achter op Rona Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *