Eten&Drinken: Chinese rijsttafel

IMG-20200207-WA0002

Vrijdagavond plaatste ik een foto van het feestelijk samenzijn met de familie. Dit kiekje is gemaakt door de meneer van het restaurant en mij zie je niet omdat ik verscholen ga achter het hoofd van Ronald. Iedereen heeft het bordje al volgeladen en nog staat de tafel propvol met Chinees voedsel. Kijk eens wat er allemaal geserveerd wordt als er een Chinese rijsttafel voor dertien personen is besteld.

Familie+eten=gezelligheid. We hebben zoveel gekletst en gelachen dat het bijna een wonder is dat veel schalen compleet leeggegeten werden. Omdat we de enige gasten in het restaurant waren, was de bediening nog persoonlijker dan ooit. Bij alle gerechten kregen we een toelichting. We hebben het zo leuk gehad dat ik denk dat we nog wel vaker naar dit restaurant zullen gaan als we wat te vieren hebben.

IMG-20200207-WA0010 IMG-20200207-WA0009 IMG-20200207-WA0016

Het dessert dat Charles uitkoos. Hij maakte de foto’s hierboven. Hieronder zie je wat ik naar binnen heb gewerkt. Mijn tweede portie ben ik vergeten te fotograferen- maar dat was weer Chinese bami. Met heerlijke gebakken banaan en gerechten waarvan ik de naam niet precies weet.

dav dav dav IMG-20200207-WA0013

 

De jarige die de gezellige avond heeft georganiseerd. Nog vele jaren, Sas.

2 gedachten over “Eten&Drinken: Chinese rijsttafel

    1. Pippi Bericht auteur

      Dit etentje zal ik me nog lang heugen. Mensen durven niets meer bij Ali te bestellen en iedere Chinees wordt op straat met argwaan bekeken- wij gaan gewoon naar een Chin. Ind. Rest. :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>