Eten&Drinken: Cupcakes

Toen Mika 21, bestelde zijn vader een lekkere fruittaart, een jaar later haalden we een paar vlaaien toen hij zijn verjaardag met de familie vierde. Deze keer zag Ronald dat er een cupcake bakkerij in het dorp was. Hij keek op de site en zag daar heel veel schitterend uitziende lekkernijen. Die bestelde hij- vier dozen vol.

Ze waren niet alleen erg mooi en lekker, maar natuurlijk ook mierzoet. Niet bijzonder handig met drie aanwezigen die aan diabetes lijden, maar goed. Daarom hadden we genoeg suikervrije dranken in huis gehaald. Om de inname van suiker nog enigszins te beperken. We hadden ook metformine tabletjes aan de versiering kunnen toevoegen.

We hadden in totaal 48 cupcakes voor 10 mensen. Dat was wat ruim ingeschat. Een zusje, broertje en hun buren hebben vanmiddag dus ook wat zoets te snoepen gekregen. Voordat de hevig versierde cupcakes in de mode raakte, bakte ik op een avond meer dan 100 ongedecoreerde cakejes. Als traktatie toen Mika jarig was. De kinderen hebben er twee dagen van gegeten.

2 gedachten over “Eten&Drinken: Cupcakes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *