Eten&Drinken: De lachende koe

IMG_20220807_164328

Snacken vind ik eigenlijk fijner dan gewone maaltijden eten. Vooral als het buiten warm is. Dan eet ik de hele dag door lekkernijen om tegen de avond te piepen dat ik geen trek meer heb. Het is iets dat af zou moeten leren, want op deze manier krijg ik meer calorietjes binnen dan goed voor me is. Gelukkig was ik nog in mijn jurken. Nou ja, behalve de toiletjes die ik gewoon te klein gekocht heb.

Eén van de hapjes die ik regelmatig in huis haal, zien er ook nog eens schattig uit: de blokjes kaas van La vache qui rit. Het is iets steviger dan smeerkaas en het openpulken van de individuele verpakkingen duurt bijna nog langer dan het oppeuzelen. Als ik daarna de zilverkleurige aluminium verpakkingen met de snoezige lachende koe in de afvalbak gooi, snap ik dat ik het milieu verpest met mijn gesnack en toch kan ik het niet laten.

4 gedachten over “Eten&Drinken: De lachende koe

    1. Pippi Bericht auteur

      Het is eigenlijk maar goed dat ze zo goed verpakt zijn, anders zou ik de ene na de andere naar binnen schuiven.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>