Eten&Drinken: Donuts

sdr

Op het industrieterrein waar Mika op woensdagavond en zaterdagochtend werkt, staat sinds kort een pop-up winkel vol heerlijkheden van Dunkin Donuts. Ronald en ik zijn er al vaak langsgereden, maar er stonden iedere keer zoveel mensen dat we maar geen poging hebben gewaagd donuts te scoren. Pas toen we een keertje heel vroeg naar de bouwmarkt gingen omdat er volgens de site nog maar één bankje was, gingen we na het winkelen iets lekkers kopen.

sdr

Eigenlijk een beetje tuttig, maar ik neem dan voor iedereen hetzelfde. Het was nog best moeilijk om een keuze te maken. De volgende keer neem ik gewoon allemaal verschillende. Naar de donuts met de laag donkere chocolade was ik het het meest benieuwd. Dit is namelijk de Boston Crème en de naam ken ik uit de boeken van Janet Evanovich. Die met room gevulde donuts worden daar in grote hoeveelheden naar binnen gepropt en ik wilde dat ook weleens doen.

De rest was ook heerlijk. De mannen vonden de vrij eenvoudige exemplaren met suiker en kaneel inderdaad niet bijzonder en de crunchy versie met Nutella vulling vonden ze zo-zo. We waren allemaal dol op de stroopwafeldonut die gevuld is met karamel. Die zullen we de volgende keer zeker halen. Maar dat doen we niet te snel, want die dingen zijn niet zo best voor de lijn en voor 12 donuts betaal je toch mooi meer dan twintig euro.

nor

 

Toen we Mika afgelopen zaterdag van zijn werk gingen halen, stond hij al op ons te wachten. Met een doos die gevuld was met drie eenhoorndonuts. Die zijn gevuld met vanilleroom, overgoten met roze glazuur en voorzien van knapperige sprinkles. Wij houden van deze zoetigheid, maar ik kan best begrijpen dat er mensen zijn die er al kiespijn van krijgen als ze ernaar kijken.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Donuts

 1. Linda

  Nou ziet er erg lekker uit, en die met chocolade lijkt mij ook heerlijk…en met stroopwafel klinkt ook lekker…ik zou er snel voorbij lopen hahahaha

  Reageren
 2. Cindy

  Je had wel een beetje saaie uitgekozen ja, er is nog veel meer, en heel lekker.
  Heb Dunkin in Florida leren kennen. Heel blij dat het naar NL kwam. Nu een beetje jammer want nu in Florida vind ik het niet meer speciaal… Ben er nog niet geweest. Ze kosten hier overigens 1 dollar per stuk.
  Wel bij Krispy Kreme geweest, en morgen in Ft Myers nog een keer.
  Die zijn nog veel lekkerder!
  Love donuts!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>