Eten&Drinken: Dubbelwandige glazen

dav

Natuurlijk waren -en zijn- we hartstikke blij met de nieuwe koffiemachine, maar we vonden het wel jammer dat we geen dubbelwandige glazen meer hadden. Die hebben we wel gehad, maar helaas waren ze allemaal binnen de kortste keren stuk gegaan. Zowel de betrekkelijk prijzige Bodum glazen als de veel goedkopere versies die ik bij Action kocht. We hebben trouwens genoeg espresso kopjes en cappuccino’s dronken we net zo goed uit Chocomel glazen.

Mika drink graag latte machiato’s en daar hadden we het perfecte glas niet voor. Toen begon Ronalds grote zoektocht. Online, want dat vindt hij de fijnste manier van winkelen. Overal hebben we gezocht en nergens hadden ze glazen die we ook nog eens mooi vonden. Er was een mooie webshop die aanbiedingen had, maar juist de glazen die wij graag wilden, waren stijf uitverkocht. Zouden we dan alleen hele dure kunnen kopen?

Toen gingen we naar Hoogvliet, een dorp verderop. Daar heb je allerlei fijne winkels, waaronder een hele grote kringloopwinkel. Maar Ronald gaat voor de supergrote supermarkt van Albert Heijn. Daar doet hij graag boodschappen, ook omdat je daar makkelijk en gratis kunt parkeren. Maar voordat we die saaie boodschappen gingen doen, wilde ik nog even rondkijken in het winkelcentrum. Even langs de kantoorboekhandel en een drogisterij bijvoorbeeld.

Op een gegeven moment zag Ronald een HEMA. Daar ga ik altijd graag naar binnen omdat ze er zoveel aardige hebbedingetjes verkopen. Voor de vorm liepen we naar de afdeling met huishoudelijke zooi en daar zagen we opeens de glazen die de winkel niet online verkocht. Inmiddels wel, heb ik zojuist gezien. Maar nu konden we ze zelf uit de schappen vissen. De kassière wilde ze nog per twee stapelen voor het inpakken, maar daar heb ik snel een stokje voor gestoken, Ja zeg, dan kunnen ze onderweg barsten!

Ze zijn erg fijn in het gebruik en ik heb besloten dat ik ze heel voorzichtig ga afwassen. Snel onder de hete kraan en dan meteen afdrogen. Fijn dat ik nu weet waar ik ze kan kopen en ik vertrouw er maar op dat ze nog een tijdje in het assortiment blijven. Want uiteindelijk gaan zulke handige glazen echt wel kapot. Maar voorlopig zijn ze nog allemaal heel en ze maken het ritueel van het drinken van lekkere koffie alleen maar leuker.

10 gedachten over “Eten&Drinken: Dubbelwandige glazen

   1. Pearl

    Bedankt voor de tip! Ik heb ze ook aangeschaft, mèt de extra korting. Hema heeft nu ook een 1+1 actie met de nagellakjes.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Graag gedaan! Weet jij toevallig of HEMA nieuwe lakjes aan de vaste collectie heeft toegevoegd?

     Reageren
     1. Pearl

      Ja, er zijn wel nieuwe toevoegingen. Ik heb er 6 gekocht waaronder 2 kleurtjes uit de LE.

     2. Pippi Bericht auteur

      Dan ga ik morgen kijken! Helaas ben ik het document met daarop mijn hele nagellakstash kwijt, dus ik hoop dat ik geen dubbele koop..

 1. chucky1012

  Zulke prachtige glazen.
  Ik had ze al daar gezien.
  Fijne shoptip om eens te gaan shoppen.
  Ik ga ze zeker met flinke kortingen kopen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze zijn mooi en misschien ga ik er nog een paar halen. Grote familie en in de zomer een barbecue, dus….
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>