Eten&Drinken: Fotograferen

Af en toe fotografeer ik wat ik ga eten en/of denken en dan plaats ik het op Instagram. Waarom ik dat doe, weet ik eigenlijk niet. Mijn broertje gaat regelmatig uit eten in goede restaurants en dan laat hij alle gangen zien en schrijft daar teksten bij waarvan je nog meer trek krijgt dan je al had bij het zien van zijn mooie foto’s.

Het zijn ook altijd meesterwerkjes die op een bord verschijnen. Ronald kan ook heel lekker koken en hij doet ook altijd zijn best om alles leuk te presenteren. Daarom is het jammer dat ik niet in staat ben het keurig te fotograferen. Kijk maar naar de courgettesoep met gebakken zalm.

Het smaakte verrukkelijk , maar wie naar de foto kijkt, moet waarschijnlijk net als ik denken aan het vel dat vroeger op de kookpudding zat. En ik zal er maar gelijk bij zeggen dat ik dat velletje nog lekker vond ook. Nu moet ik er niet meer aan denken.

Misschien zou ik meer aandacht moeten besteden aan het vastleggen van wat ik ga eten.Maar ja, dat duurt waarschijnlijk veel te lang en tegen de tijd dat de foto aardig gelukt zou zijn, is het prakkie vast al koud. Dat schat Noet op, dus ik ga maar flink oefenen met zelfgemaakte sushi.

6 gedachten over “Eten&Drinken: Fotograferen

 1. chucky1012

  Er zijn inderdaad technieken hoe men gerechten mooi kan fotograferen.
  Soms denk ik ook hoe verzint hij die leuke grappige teksten bij de foto´s.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Voortaan plaats ik alleen foto’s als heette er appetijtelijk uitziet 🙂 Ja, Char kan altijd goed uitleggen wat hij heeft eeteten en hoe lekker het was.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *