Eten&Drinken: Fruitsalade

Tot mijn grote schrik las ik in de krant dat het volgende week weer smerig warm zal gaan worden. Dus ga ik morgen maar flink wat fruit inslaan. Er is niets dat zo goed helpt regen de warmte als het eten van gekoeld versgesneden fruit. Daar zal Mika ook wel zin in hebben als hij over een paar dagen terugkeert uit Spanje.

Dat wordt sjouwen met een tas vol meloenen, perziken en ananas. Maar met een beetje geluk kan ik in de supermarkt ook fruit kopen dat al door iemand anders in stukken is geleden. Dat scheelt weer een hoop werk. En als ik slim inkoop, hoef ik uiteindelijk niets weg te gooien.

Om te voorkomen dat ik wellicht iets meer fruitsuikers binnenkrijg, zal ik me niet helemaal klem eten aan al dat lekkers. Trek heb ik toch niet echt met warm weer. Voor de dorst hen ik trouwens al wat in huis. Geen superzoete frisdrank en geen water met bubbels, maar thee. Met bosvruchtensmaak, dat dan weer wel.

11 gedachten over “Eten&Drinken: Fruitsalade

 1. Xoxo

  Fijn als je zoon dat overheerlijke fruit mee zal nemen vanuit het land waar hij op holiday is.
  Diezelfde thee daar drink ook vele liters dagelijks van.
  Nou ik kijk er heel erg naar uit naar het aangekondigde weer.
  Omdat ik nu woon waar de zon niet schijnt en ik baal er zo ontzettend van.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Sat is erg jammer voor je! Een balkon op het noorden? Geniet dan maar van het weer. Drink die lekkere thee en eet veel frait. Ga ik ook doen.
   xoxo

   Reageren
 2. Cindy

  Snap dat je het vervelend vind maar ik vind het zalig. Heb het gevoel totaal geen zomer te hebben gehad, in de mooie maand juni volop in de renovatie (die eind augustus pas redelijk klaar was overigens…)
  Kan ik deze week even wennen aan de warmte, over een week vertrek ik naar Griekenland. Mooie afsluiter zo. Sterkte!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Maar jou gun ik het hoor. Je hebt zeker oech gehad met de renovatie en ik ben blij dat je lekker vakantie gaat vieren in Griekenland. Geniet er maar van,

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *