Eten&Drinken: Gekaramelliseerde peer

Ronald kwam er ooit mee thuis: thee met de smaak van gekaramelliseerde peer. Toen kon ik me daar niets bij voorstellen en in het begin deed ik zelfs een lepeltje honing in het glas. Na verloop van tijd was ik benieuwd hoe het ongezoet smaakte en al snel was ik dol op deze smaak

Nou heb ik nog nooit een gekaramelliseerde peer gegeten, dus ik kan niet oordelen of het er werkelijk naar smaakt. Het doet er niet toe, want ik ben helemaal verzot op deze thee. Per week ging er zeker een doosje doorheen. Toen was mijn favoriete thee opeens niet meer voorradig.

Een paar weken lang ging ik zeker drie keer per week tevergeefs naar de supermarkt. En dan kocht ik thee met kersensmaak die tot mijn grote teleurstelling naar karton smaakt en ook mijn eerdere favoriet, bosvruchten, vond ik niet langer zo lekker als eerst.

Vandaag ging ik maar weer eens naar de winkel en tot mijn grote vreugde was de thee weer te koop. Heel netjes kocht ik maar twee pakjes, maar ik denk dat ik er overmorgen nog een paar bij ga halen. Je moet toch minstens voer of vijf pakjes in huis hebben. Zeker met dit weer.

Als het buiten zo koud is, drink ik de hele dag thee. Ronald was erg verbaasd dat ik de flessen met water met een smaakje niet langer dronk. Dat komt wel weer als de temperatuur stijgt. Voorlopig geniet ik van zeker vier koppen thee op een dag.

7 gedachten over “Eten&Drinken: Gekaramelliseerde peer

   1. Linda

    Ja ik vind het lekker en doe het ook om aan m’n hoeveelheid water te komen en koud water vind ik nu niet zo lekker

    Reageren
   1. Pearl

    Nee, hier ligt hij regelmatig in de schappen. Wat wel vaak is uitverkocht is de Lipton Sencha thee, die vind ik heerlijk!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *