Eten&Drinken: Goud

mde

Ronald was afgelopen vrijdag jarig, maar omdat hij vanaf donderdag vier middagdiensten had konden we het niet echt vieren. Maar hij wilde wel lekker eten met het gezin. Apollo, Fluffy en Popje kregen gewoon hun brokken, maar de rest werd verwend. Hij bestelde namelijk eten dat we nog vaak op tafel hopen te krijgen.

We aten allemaal pasta. Vier verschillende gerechten die enorm in de smaak vielen. Het waren flinke porties en daarom kwam er slechts één toetje op tafel. Maar dat was niet niks. Ons dessert was een stapel bananenpannenkoekjes met frambozen, blauwe bessen, aardbeien, pistache, een frambozen-vanillesaus, een ons onbekende eetbare bloem en bladgoud.

Ook zonder dat edelmetaal was het een feestelijk gerecht. Het is een beetje onzinnig, maar juist daarom ook bijzonder. Wij zullen geen goud gaan toevoegen aan onze zelfgemaakte desserts hoor. Het verjaardagsdiner werd er nog feestelijker door. Dus een enkele keer kan het wel. Binnenkort maar weer een poging wagen tot het bakken van bananenpannenkoekjes om op te leuken.

2 gedachten over “Eten&Drinken: Goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>