Eten&drinken: Gratis

2017-04-09 13.01.14

Als ik in de supermarkt rondloop zie ik altijd wel speciale aanbiedingen. Aan het eind van het jaar sjouw ik me een breuk aan blikken soep omdat ik ook voor anderen gratis boekjes bijeen wil sparen. Het eierverf setje bij twee pakjes thee of flesjes saus heb ik maar aan me voorbij laten gaan. Hier worden geen gekookte eieren verfraaid, verstopt en weer gezocht. Meestal heb ik zo’n gratis product niet nodig, maar vandaag zag ik toch iets dat ik niet kon laten staan.

Namelijk een botervloot van witte melamine en een houten deksel. Het ding ziet er prima uit. Dat wilde ik dus graag hebben en daarvoor moest ik twee kuipjes Becel kopen. Geen gewone, maar margarine met walnootolie en avocado- en limoenolie. Die waren dan weer in de aanbieding, want tijdelijk kon je ze voor 99 cent per stuk kopen. Tja, dan wil ik wel iets anders proberen. Want je hebt dan voor nog geen 2 euro (als je het aankoopbedrag pint) iets lekkers voor op de boterham en een mooie botervloot.

Eerlijk gezegd had ik bijna alles gekocht voor die fijne aanvulling op mijn melamineverzameling. Maar wie verstandig is gaat natuurlijk eerst even na of margarine met een smaakje eigenijk wel een plezierige smaakt heeft. Smaken verschillen, maar toch heb ik het even getest. De margarine met avocado- en limoenolie ruikt net zo muffig als avocado. Maar smaakt lekker fris. Zou het goed combineren met zoet beleg of moet je juist zogenaamde gezonde dingen op de besmeerde boterham pletteren? Mij lijkt het heerlijk met rauwe of gerookte zalm.

Margarine die smaakt naar walnoten- het klinkt een beetje vreemd. Het spul ruikt ernaar en de smaak herken je zo. Wellicht is het lekker om een croissantje mee te besmeren. Kijk, nu merk ik wel dat ik werkelijk geen verstand heb van het combineren van smaken. Iemand die regelmatig in de keuken staat weet waarschijnlijk meteen wat je met deze producten kunt doen. Mijn man weet er vast wel raad mee. Maar ik heb weer een leuke botervloot van melamine.

IMG_6585

7 gedachten over “Eten&drinken: Gratis

  1. Pippi Bericht auteur

   De botervloot is zeker mooi. Geweldige actie- voor nog geen 2 euro heb je twee kuipjes speciale margarine en een botervloot.
   Xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>