Eten&Drinken: Hamburgerbroodjes

IMG_20200920_123251

Na de ontdekking van de overheerlijke hamburgers van The Meat Lovers zijn we op zoek naar bijpassende broodjes. De speciale hamburgerbroodjes zijn te klein, die zijn meer geschikt voor burgers die enorm slinken tijdens de bereiding. De hamburgerbrioches op de foto zijn een stuk beter. Die zijn overigens meegenomen door Valleney die op de broodafdeling van een supermarkt werkt.

We hebben ook eens broodjes van Albert Heijn meegenomen, maar die hebben we toen gebruikt voor Black Angus burgers van de supermarkt. We hebben nu een hamburgerpakket gekocht, met burgers die per stuk 200 gram wegen. Wat ons betreft is 150 gram genoeg hoor. Voorlopig hebben we nog 18 grote burgers die we wel netjes in een broodje zouden willen krijgen.

Die broodjes van de grootgrutter ga ik volgende week halen en misschien gaan we ook eens kijken of de mini pides van weer een andere supermarkt het allerbest zijn. Want als je zulke luxe burgers presenteert moeten ze er wel prachtig uitzien en vooral makkelijk eten. Dus geen schijven vlees die na het nemen van een hap op je bord liggen. Er zijn belangrijker zaken op de wereld, maar het is weleens verfrissend om je bezig te houden met iets onzinnigs als een hamburgerbroodje.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Hamburgerbroodjes

  1. Linda

    Nou idd, je moet het kunnen eten, zonder dat er wat er tussen zit, op je bord valt…want zie wel eens dingen op tv voorbij komen, dat ik denk, hoe eet je dit!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>