Eten&Drinken: Hondensnack

mde

Apollo heeft zo’n mooie en vooral rustige uitstraling dat hij makkelijk vrienden maakt. Mensenvrienden welteverstaan, want het gezelschap van andere honden zoekt hij niet op. Waarom zou hij- thuis  heeft hij twee zusjes met wie hij kan spelen als hij daar zin in heeft. Maar als we  samen wandelen wordt er vaak naar hem gekeken en ik krijg ook vaak vriendelijke opmerkingen .

Vanochtend was het weer raak. We liepen langs een vrachtwagen die net werd gelost- er kwamen heel veel broden uit. De chauffeur liep meteen op Apollo af. Hij aaide hem en vroeg wat voor soort hond Apollo is. Dus ik vertelde dat ik dat niet helemaal zeker wist omdat het een voormalige Spaanse straathond betreft. Meteen vroeg de man of ik even kom wachten, want hij had wat lekkers voor Apollo.

Nadat de supermarkt was voorzien van lekker vers brood dook de man in de cabine van zijn vrachtwagen en kwam al snel naar buiten met twee ingepakte snacks. Hij gaf er eentje aan mij, voor thuis. En vroeg of hij de andere mocht geven. Hij gaf uiteindelijk de helft, in mooie makkelijk te eten stukken. Zo lief! Apollo smulde en dat terwijl een knuffel in feite al genoeg is voor hem.

4 gedachten over “Eten&Drinken: Hondensnack

  1. Myrna

    Wat leuk hè als Apollo aandacht krijgt van mensen.
    Iemand die verstand heeft van honden kan zien hoe vriendelijk deze reus is.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *