Eten&Drinken: IJs

sdr

Vorig jaar wilde Ronald een ijsmachine kopen. Dan zou hij al mijn lievelingsijssmaken gaan maken. Nou, ik zag het al voor me: de eerste drie weken zouden we ons ongans eten aan die calorierijke lekkernij  en daarna zou het het zat zijn. Weer een hoishoudelijk apparaat om op te bergen in de keukenkastjes.

Het is er gelukkig niet van gekomen. Maar we blijven van ijs houden en daarom nemen we af en toe ijs mee als we boodschappen doen. En nu heeft hij een online winkel ontdekt aar hij allerlei fijne ijssmaken kan bestellen. Met hoorntjes erbij. Gisteravond konden we daarna genieten.

Op de foto hierboven zie je dat we twee keer watermeloen en mango hebben afgenomen, plus Snickers en karamel-zeezout. Het heeft heerlijk gesmaakt. Toch vind ik dat zulk superlekker ijs niet altijd in de vriezer moet liggen, want het is een echte dikmaker. Maar eerst gaan we de meest aansprekende smaken eens proberen.

mde

4 gedachten over “Eten&Drinken: IJs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>