Eten&Drinken: Koude roomboter

Meestal vind ik het plezierig als roomboter smeerbaar is. Gelukkig bestelt Ronald weleens van die kuipjes met boter die je meteen kunt gebruiken. Af en toe koop ik van die kleine stolletjes met spijs in de supermarkt. Die snij ik in dunne pakjes en daar moet dan ook een laagje roomboter op.

Maar geen smeerbare. Nee, keiharde boter uit de koelkast. Daar snij ik stukjes van af om op het brood te draperen. Om wat voor reden dan ook smaakt het veel beter, die koude boter. Maar als ik nog eens naar de foto kijk, denk ik dat ik met deze verwennerij moet stoppen. Want zal dit een calorieënbom zijn.

6 gedachten over “Eten&Drinken: Koude roomboter

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik vond het er ook een beetje onsmakelijk uiten. Heb meteen geen zin meer om het nog te eten.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *